Jag lever

Igår orkade jag inte blogga något, vet egentligen inte varför utan det blev bara inte av #standard. Hur som helst red jag Peppe bakom pappa när han körde en av travhästarna och det gick helt okej, däremot så hostade han någon gång vilket var mindre bra.. 
 
Idag klev jag upp innan halv 6 för att följa med pappa till stallet och hjälpa han lite, åkte dock hem i några timmar när alla boxar var mockade och klara. Åkte tillbaka på eftermiddagen och red Peppe och han skötte sig bra. I början stod han emot lite som han alltid gör från stallet men han har inte stegrat eller hittat på dumheter på flera veckor så det känns ganska bra! Han hostade inte heller något medan jag red så det var bra, men han hostade en gång i stallet. Men förhoppningsvis håller han på att bli frisk nu! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin