Ledig fredag

Idag är jag ledig från skolan, eller vi skulle bara ha haft en lektion så vi fick göra några saker och lämna in hemifrån. Istället har jag suttit och pluggat matte inför nationella om 1,5 vecka och kollat på serier samtidigt. Jag har sådan sjuk panik över matten, så därför ska jag, Alicia och Oskar på mattenatten på skolan idag hahaha. Det är som ett "lan" fast med matte, det stannar kvar mattelärare och det håller på 19-07. Dock kan jag inte stanna så länge för jag har tävling imorgon.
 
Nu ska jag strax börja rulla mot stallet. Tänkte rida lite lösgörande på ridbanan i max 10 minuter och sen rida ut med Jeremias. Hans häst är över 1.80 så Kryckan får typ springa för att hänga med. Nejmen dom är söta tillammans :') Efter ridningen ska jag packa saker och göra klart för helgen. Kan inte med ord beskriva hur skönt det blir med utomhussäsong!!!
 
En equipe-bild från förra årets vårtävlingar i Vännäs:)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin