Måndag

Nu har jag ganska precis kommit hem från skolan och jag ska bara fika lite innan jag åker vidare till stallet. Skolan idag var iallafall ganska lugn och jag hade endast två lektioner så det var ganska skönt, lyckades även plugga lite grann på 3-timmars hålet även om det kanske inte gick jättebra, haha. Men jag gjorde lite iallafall och det är väl huvudsaken! 
 
Ska som sagt till stallet och rida Peppe alldeles strax, dock så började det blåsa jättemycket nu. Imorse var det soligt och nästan vindstilla och nu är det mulet och blåsigt, standard att man alltid är i skolan när det är fint väder.. Hur som helst ska Peppe ridas en sväng i skogen idag, blir bara lite lätt motion för hans del idag då han fick gå lite hårdare igår än vad han gjort på slutet. Ska även prova ett annat bett på honom idag och jag hoppas det fungerar bättre än det raka jag rider på nu! 
 
Story of my life haha.. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin