Matteplugg

På torsdag har jag mattenationella så jag har i princip suttit och räknat matte hela kvällen, vet dock inte om jag har blivit så mycket klokare men. Att jag dessutom utöver matten på torsdag har två inlämningsuppgifter som ska vara inlämnade i veckan gör att min stressnivå är ganska hög just nu. Vet inte riktigt hur jag ska hinna/orka med att skriva två uppgifter på C-nivå och samtidigt försöka bli godkänd i matte... Skulle typ behöva vara hemma från skolan hela veckan för att plugga, haha. 
 
Idag jobbade jag som sagt i stallet, efter att jag hade ridit Peppe (drar ett streck över det passet) så tog jag in alla hästar själv och fodrade kväll. Vet inte hur många gånger jag har sagt "det här är sista gången jag tar in dom själv", dom är nämligen helt galna varje gång jag ska ta in dom. Skönt nog hade jag bara 7 hästar att ta in idag då 2 var och tävlade och 4 skulle gå ute. Men jag var ändå helt slut när jag var klar. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin