Något är fel

När Biscuit Gold hoppar LB med 22 fel, då är det något som inte stämmer. Det är bara så. Visst, ett av stoppen var för att han blev rädd för en funktionär då han blev överraskad när jag vände upp på hindret. Men det är inte likt honom alls. Förstår dock inte riktigt hur han tänker. Han ställer fortfarande upp på ett fantastiskt sätt på alla stora, maxade, breda oxrar och hoppar med en sådan glädje. Man känner att han verkligen tycker det är jättekul, MEN något är väldigt fel. Hoppade en LC innan med ett nedslag, det känns som att han inte anstränger sig på samma sätt nu som han gjorde innan. Iallafall, vi ska göra en grundlig genomgång av hela ponnyn, från öronen till hovspetsarna. Inte helt bestämt vem/var ännu, men just nu lutar det mot ph-vet i Timrå då vi har varit där många gånger och känner förtroende för honom.

Känner mig väldigt ledsen, men samtidigt känns det skönt att gå till botten med allt. Det som känns värst är att Kryckan är så himla snäll och underbar och bäst på alla sätt, men vi är så blinda. Nej usch. Godnatt.

Tre smakprov från idag som Kryckans medryttate Linnea har fotat, fler kommer imorgon. Titta på honom, alltid lika glad och positiv även om något är fel. Känner en sådan obeskrivlig kärlek för honom, ponnyn med största hjärtat.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin