Onsdag

Kom hem från stallet för en liten stund sedan och nu har jag landat vid datorn nyduschad med ansiktsmask och hårinpackning, väldigt välbehövligt kan jag lova er! Som jag skrev tidigare idag åkte jag in med Peppe till ridhuset idag och jag körde faktiskt dit själv. Det var premiärturen med hästbussen för min del idag och det gick faktiskt bra att köra, det var inte alls lika svårt som jag trodde det skulle vara från början, haha. 
 
Dagens ridpass med Peppe gick helt okej. Vi var själva i stort sett hela tiden i ett nysladdat ridhus så det kunde inte ha blivit så mycket bättre. Peppe var avslappnad och lugn redan från början och det höll i sig hela ridpasset, dock var han otroligt seg och tråkig att rida idag. Han hade ingen power alls idag utan rullade bara på som en sengångare. Men han skötte sig iallafall bra och när jag travade av honom travade han på i en väldigt låg form och var avslappnad. Det var ett bra tag sedan jag kunde trava av på långa tyglar och att han söker sig neråt, men idag gjorde han det så det var bra! Trots att han var ganska tråkig idag gick passet ändå bra!
 
Nu och resten av dagen ska jag ägna mig åt att plugga tillsammans med min kära nk bok. Kan väl dock inte direkt påstå att vi kommer speciellt bra överens.. 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin