Onsdag

Idag kommer det nog bli en seg dag för min del, har endast två lektioner i skolan men efter skolan har jag muntliga nationella i matte. Jag hade sådan tur också att jag hamnade i sista gruppen som är 16.30-17.00... Slutar i vanliga fall 12.30 idag också så det kändes ganska drygt. Får se om jag stannar kvar på skolan när jag slutat eller om jag åker hem och sedan tillbaka, båda alternativen kändes dock ganska jobbiga. 
 
Eftersom jag slutar så sent idag får Peppe vila och pappa tar hand om honom,blir alltså en stalledig dag för min del idag. Var ett tag sedan sist så det kan väl bli skönt, men hade hellre spenderat den på något annat ställe än på skolan haha.. 
 
Vinst 1.10m Övik
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin