Peppe 1/5

Idag red jag Peppe en sväng i skogen och det gick ändå helt okej. I början stod han emot lite och stannade flera gånger när vi var på väg från stallet men när vi kom till skogen blev det bättre. Dock fick jag verkligen rida honom idag då han inte var så sugen på att gå framåt utan sprang bara och kollade på massa saker. Han var ganska tråkig till en början och lunkade bara på och var tung i handen, men sedan blev det lite bättre. Fast då blev han nästan för pigg, men med några 100 halvhalter höll han sig någorlunda i sticket. Däremot var han lika tittig hela turen och det är nästan så man inte kan hålla sig för skratt, haha. Han kan helt plösligt tvärstanna från trav för att han såg ett träd i skogen, tur han är modig! 
 
Han hostade dessutom bara en gång idag så förhoppningsvis är han på bättringsvägen. Kanske blir tävling i slutet av månaden ändå! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin