Tisdag

Idag börjar jag inte skolan för kl 10 så jag unnade mig en liten sovmorgon imorse och nu sitter jag och pluggar inför provet som jag har på torsdag. Känns ganska sjukt att det är sista provet för alltid och att det nästa vecka är studentvecka. Har typ inte riktigt fattat att jag ska ta studenten än, haha. 
 
Med Peppe vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Han skulle behöva komma ut och röra sig lite efter igår och då står valet mellan att jobba honom lite lätt på ridbanan eller rida ut själv i skogen. Det är dock trav idag men förhoppningsvis är det slut då jag kommer till stallet. Om det inte är allt för mycket rörelse på banan kanske jag rider honom på ridbanan och jobbar honom i lite skritt och trav, men om det är mycket som händer runt omkring blir det nog en tur i skogen. Han skulle dock verkligen behöva jobbas på ridbanan då han mest är riden i skogen nu på slutet. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin