Torsdag

Vi har fortfarande inget internet här hemma så jag använder fortfarande skolans internet (haha) och det är precis som jag skrev förut jättesegt och dessutom fungerar det bara i vårt vardagsrummet. Så man kan väl nästan säga att jag bosatt mig i soffan haha. 
 
Idag har jag inte gjort så mycket mer förutom varit i stallet. Åkte dit ganska tidigt i förmiddags och red Peppe bakom pappa när han körde en av travhästarna. Det gick väl okej och han skötte sig ganska bra trots att det blåste full storm. Däremot fungerar han inte alls bra på apple mouth pelhamet jag rider på just nu, han tar ett ojämt stöd på bettet och blir stenhård i ena sidan. Blöö. Med andra ord fick bettet inte riktigt den effekten jag var ute efter! Vet inte riktigt vad jag ska prova för något nu.. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin