Torsdag

Den här dagen får gärna ta slut snart.  Fick mitt F på mattenationella, men det känns faktiskt mycket bättre för nu slipper jag gå runt och undra. Nu vet jag iallafall vad jag måste plugga på och att jag måste göra omprov. Valde att gå till syven och byta bort matte 3 till nästa år, det är nog bara att inse att jag inte kommer att klara av den kursen, har bara inte bestämt mig för vilken kurs jag ska gå istället. 
 
Eftern skolan gick jag och Oskar och hämtade ut våra yran-band. Det är så himla nära nu och alla är jättetaggade! Nu sitter jag och pluggar till ett prov och en redovisning som jag har imorgon. Vill bara ha sommarlov nu för jag orkar snart inte mer nu.
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin