Trevlig kväll i stöcke

Kryckan var helt galet fin idag! Vi gjorde egentligen speciellt, utan hoppade en fyrkombination (haha) med fyra oxrar och två språng mellan. Avståndet var ganska kort så han va tvungen att verkligen sätta sig på rimpan och jobba med bakbenen. När vi hoppade fram så hoppade vi tredje oxern snett, vet inte om ni förstår men tänk er en kombination där man hoppar ett av hindrena diagonalt. Det var helt crayyyy va fin han va, så lugn och rytmen va grym. Sen hoppade vi den rakt igenom och avslutade med sista hindret på 1.10-1.20 någonting (mitt ögonmått är sämst) han verkligen ansträngde sin lilla hjärna och hoppade så noggrant och fint. Fick världens bästa hjälp av världens bästa tränare, en bra kväll helt enkelt!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin