Vilse i skogen

Igår tog Linnea hand om Kryckan. Det var tänkt att hon skulle rida i alla gångarter, men han hade trampat sig och det såg inte speciellt bra ut på bilden hon skickade. Dock såg det mycket bättre ut efter att hon hade tvättat det, men det blev ändå bara skritt för honom. Vi åkte ut på kvällen och kollade till honom och det såg bara bra ut. Det är så roligt för vi sa i tisdags att det är sjukt att han inte gjort något i hagen på flera månader, men så får man ju inte säga. Karma is a bitch..
 
Idag red jag ut i skogen i alla gångarter, på tränsbettet för att försöka rida in mig på det. Han var väldigt fin i traven och för det mesta i galoppen. Ibland blev han dock lite start och höll på att dra mig ur sadeln, vilket är ganska otäckt. Men fick stopp utan problem. Lyckades rida ordentligt vilse, hade verkligen ingen aning om vars jag var. Hittade väldigt många bra backar att backträna i, men lär ju aldrig hitta tillbaka dit hur som helst. Blev lite förvånad när jag kom tillbaka och såg att jag inte ens varit borta i 1,5 timme, för det kändes som att jag var borta i minst två timmar. Men det blev ett bra "dagen innan tävling ridpass" kan man säga!
 
Nu ska jag skriva på två inlämningar och sen försöka sova. Är ledig imorgon vilket känns hur skönt som helst, måste dock fara till skolan för att lämna in min dator...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin