Äntligen tillbaka

Jaaa förutom mitt svarsinlägg så var det ett tag sen. Mycket har hänt men vet inte om jag orkar gå igenom allt riktigt. Vad gäller Kryckan så slog han sig i hagen när han gjorde ett tappert försök att rymma, men han botades av en mirakelprodukt som jag berättar om sen. Är fortfarande lika chockad över hur bra den fungerade!
 
Han blev av med vinterpälsen i onsdags, och snart får han börja träna igen. Vi kommer nog åka in till hippo under nästa vecka och köra lite bommar och små hinder. Han är ganska pigg och sprallig just nu men det lägger förmodligen i och med att han kommer upp i kondition och träningen blir jämn igen. Dock är det så hårt i marken att det knappt går att röra sig utanför ridhuset, tycker all snö hade kunnat få stanna för då gick det iallafall att rida. 
 
Annars slaktar skolan som vanligt. Förutom UF och gymnasiearbet så har vi prov och inlämningar i resten av ämnena hela tiden. Pluggar det första jag gör när jag kommer från skolan, åker till stallet några timmar och fortsätter plugga direkt jag kommit hem. Men sista året nu och det är bara att bita ihop...
 
En riktigt ful bild på min lilla råtta
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin