De senaste dagarna

Torsdag
I torsdags fyllde jag äntligen 18 år. Hittade en väldigt fab bild på mitt skåp och skoldagen gick snabbt så det var skönt. Åt middag med familjen + Oskar på Olles, självklart ceasarsallad. Finns inte så mycket att säga mer än att det var en jättebra dag!
 
 
Fredag
Alicia fyllde 18 och självklart hade jag gjort en lika fab bild och satt på hennes skåp. Gjorde bort ett psykologiprov som gick bra och slutade innan 14. Gick ner på stan med Marre och fikade samt kollade i affärer, sen for vi till mig och fixade oss innan vi for till Vezzo och åt middag med Alicia, Linda och Minna.
 
Kvällen slutade på Lokal och skönaste känslan va ju när vakten kolla på mitt leg och ba "eyyyy va äre för datum?? Jamen luuugnt grattis fan" haha. Var dock rätt missnöjd med Lokal då det kändes rätt sunkigt, fast det var en riktigt bra kväll och Oskar hämta oss vid stängning och vi for till mig och sov där.
 
 
Lördag
Tog en ordentlig sovmorgon och for sedan till stallet. Red Kryckan på stöckes bana i alla gångarter, jadå ni läste rätt haha. Han kändes rätt tung i handen och var väldigt stark i perioder, men han har inte ridits sådär på väldigt länge och tyckte det var väldigt kul. Linnea red honom både torsdag och fredag vilket var bra så han slapp vila. Tog galoppen typ 20 meter åt gången och efter varje galopp gjorde jag halt och fattade ny galopp från stillastående. Det fungerar som terapi för Kryckan och han blev lugn även denna gång. Då gav jag mig och skrittade hem, eller "skrittade", Kryckan ville bestämma farten och till slut hoppade jag av och gick med honom sista biten. Sen tvättade vi den skitiga hästen, han är ju en isbjörn just så det var bara att ta varsin sida. Men efter en timme och tre omgångar schampo var vi klar.
 
For hem och duschade och sen for jag och Oskar till Nisse. Vi hade världens mysigaste förkrök
i hans säng innan vi tog bussen vidare till Corona där även Linda var (Söderholm denna gången haha). Så mycket bättre än Lokal på alla sätt + att folk var under 30 haha. Vet inte exakt hur länge vi stanna men vet iallafall att vi hann med sista bussen till mig som går vid halv 3 så vi var hos mig vid 3.
 
 
Söndag
Idag var en väldigt seg dag. For och skrittade ut Kryckan i skitvädret och trasslade ut lindorna som han hade vandaliserat under natten. Tanken var att han skulle klippas idag, men han var ju helt blöt av regnet så det gick inte såklart. Får se om mamma gör det imorgon eller om det får vänta tills tisdag. Annars har jag pluggat och sovit. Det ska jag göra nu också, så godnatt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin