En bra lördag

Idag tog jag och Oskar en rejäl sovmorgon, den var riktigt välbehövlig. Direkt efter lunch (eller vadå lunch, jag åt ingen lunch haha) så for jag och pappa in med Kryckan till hippo. Han var väldigt stark och tung i handen (det sista är inte alls likt honom) men blev otroligt mycket bättre ju längre jag red. Jobbade mycket med halter och fattningar i galopp vilket är guld för bakbensstyrkan och Kryckan blir väldigt fin av det. När jag kände mig nöjd så travade jag av. Ville inte gå på alltför hårt nu i början!
 
Under kvällen har vi sett Magnus Betnér, hahaha vilken gud han är. Sen åt vi på max och körde hans kompisar till corona. Nu har jag förberett lite saker inför imorgon när vi ska på julmarknad med UF-företaget. Kommer bli epic vill jag lova..
 
Fina långnäsa idag
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin