Hemma igen!

Nu har jag kommit hem till Umeå igen efter två månader i Skåne och hos Niklas Arvidsson. Det har varit två roliga och lärorika månader på alla sätt och vis men på ett sätt är det ändå lite skönt att vara hemma igen. Mest på grund av att jag ändå var 120 mil hemifrån. Men självklart kommer jag sakna alla där nere då jag har trivts bra där!
 
Hur ser livet ut för min del just nu då? Jo, jag har börjat på en jobbutbildning på Volvo som är ett år. Vilket även är anledningen till att jag slutade hos Niklas och flyttade hem. Det är en utbildning som är varvad med teori och praktik och man får även lön, så det är gött. Kommer dock jobba tvåskift och det känns väl lite smådrygt. Peppe har flyttat till hippologum men står just nu i tävlingsstallet medan vi väntar på att få en box i privatstallet. 
 
Om en liten stund ska jag åka till hippo och rida Peppe, jobbar kvällsskiftet idag så börjar 14.30 och slutar 24. Igår red jag Peppe en stund i ridhuset lite lugnt bara, senast jag red honom var i torsdags (tror jag) då vi var i Helsingborg och kollade dom internationella tävlingarna i fredags och i lördags körde vi hem. Blir nog lite samma upplägg för Peppe idag som igår iallafall! 
 
Lite blandade bilder från Skåne. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin