Lördag & söndag

Igår hann jag aldrig blogga något då jag i princip hade fullt upp hela dagen. Åkte till stallet på morgonen och släppte ut Peppe samt dom andra hästarna som står i tävlingsstallet med oss. Åkte sedan hem och sov någon timme innan jag åkte dit igen och red honom. Minns knappt hur jag red honom igår men jag tror han skötte sig bra iallafall, haha.
 
Idag åkte jag till stallet på eftermiddagen och red honom ca 30-40 minuter i ridhuset. Blir ju inte så mycket variation just nu då han endast går att rida i ridhuset, lite tråkigt men får försöka variera ridpassen så mycket som det går i stället. Red honom iallafall lite i alla gångarter idag och försökte få hålla honom aktiverad hela tiden men jag får så himla svårt att andas när jag rider i ridhuset så orken räcker inte riktigt till. Hur som helst skötte han sig iallafall bra förutom ett litet ryck han fick. 
 
Imorgon jobbar jag eftermiddag så åker och rider Peppe mitt på dagen, lär nog vara ganska lugnt i ridhuset då. Skönt att slippa trängas! Får även lite sovmorgon så det blir skönt! 
 
 
Det här hålet hade Peppe grävt i hagen idag, frågan är ju om han hade tänkt gräva till Kina eller vad hans plan var, haha. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin