Vad har hänt sedan senast?

Från och med nu ska jag lägga upp minst ett inlägg om dagen hade jag tänkt. Får se hur länge jag håller det men det är värt ett försök iallafall. Senaste gången jag bloggade så slängde jag bara in ett snabbt inlägg om Marris SM-guld, men sen var det inte mycket mer med det.
 
I fredags körde jag och mina kompisar hårfärgningskväll, vi färgade helt enkelt varandras hår. Senaste gången det hände var på ett hotell i Stockholm för snart två år sedan och då blev mitt hår lila, denna gången blev det inte lila men något för mörkt. Men det bleks väl med tiden hoppas jag för jag ser så blek ut med mörkt hår haha...
 
I lördags var det halloween vilket betyder fest. Det var en jättebra kväll även om det slutade med att jag och Oskar klockan halv fyra på natten insåg att det inte gick några bussar och att vi fick gå till Umedalen. Life haha. Annars var det bästa kvällen på länge.
 
Lite blandade bilder från den senaste veckan, och min häst är världens sötaste jag vet:)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin