Fem saker jag stör mig på

1. Folk som lägger ut hela sitt liv på facebook, oavsett om det är privat eller inte. Det finns liksom inget filter som säger "nej den här bilden/den här statusen kanske jag inte borde lägga ut", utan EXAKT allt delas och jag känner bara en enorm hopplöshet när jag ser det ena mer eller mindre alldeles för personliga i lägget och dessa människor tenderar alltid i att vara överst i mitt flöde också ":-)"

2. Folk som rapar bland folk. Det kanske är jag som är extremt överkänslig, även om jag är övertygad om att jag inte är ensam om detta. Idag stod jag och Marielle vid mitt skåp (som är tillsammans med dom som går el). En person rapade två gånger lite tyst, sen säger hans kompis "kom igen vi rapar i kör" och yes they did. Det måste ha ekat i hela a-huset och jag som redan mådde illa efter de två tidigare raparna höll på att flippa. Hoppas att han halkade i en av draggens vidriga kycklingcurrymackor....

3. Att man inte kan leva på Red Bull istället för vatten. Red Bull är för mig livets dryck och jag skulle utan några som helst problem kunna dricka det i resten av mitt liv. Man blir pigg och orkar göra saker, och när man blir trött igen så tar man bara en till, haha.

4. Falska människor. Och ja, jag håller nog på med fel sport då haha. Tänker inte gå in på varför då det är rätt uppenbart. 

5. Att jag gör detta istället för att plugga, för det var de kag egentligen behövde göra. Hur svårt ska det behöva vara? Jaja, dagen är ju faktiskt inte slut ännu...

Linda är söt så jag tyckte hon kunde få avsluta detta inlägget.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin