Fredag

Det är väldigt tomt här, men jag är inte hemma speciellt mycket på dagarna. Jag sover hos mest hos Oskar och på dagarna vet jag knappt vad jag gör, är antagligen i stallet antar jag. I ondags satt jag på Kryckan för första gången på några månader, hade inte väntat mig att han skulle vara riktigt så pigg som han var men eftersom vi skrittade på sandvägen där han brukar intervallträna så är det väl ändå ganska förståeligt. Han har ju inga skor ännu så det är mjukt underlag som gäller. Han rids bara varannan dag så igår gick han en promenad och idag skrittade Linnéa ut han. Jag har varit på stan och köpt det sista inför halloween + hårfärg för ikväll ska jag, Alicia och Linda ha hårfärgningskväll hade vi tänkt. Vi måste bara lösa var vi ska vara.
 
Och Kryckan är lika älg som han alltid är haha..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin