Sista dagen imorgon

Var ett tag sedan jag bloggade senast och jag har heller ingen bra anledning till varför det inte blivit av förutom att jag typ varje kväll efter att vi gjort klart båda ställen somnat i soffan och sovit fram till kvällsfodringen. Hur som helst jobbar jag min sista dag här imorgon med lite blandade känslor. Men det ska bli ganska skönt att komma hem trots att jag har trivts bra här. 

Idag efter att jag och Mikaela hade jobbat klart åkte vi in till Helsingborg och kollade på sista klassen. Två hästar från stallet hoppade men resultaten var väl sådär. Men det var kul att åka dit och kolla iallafall, speciellt när det var internationell tävling!

Uppdateringen blir nog som vanligt igen nästa vecka när jag har kommit hem. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin