Inget internet, högskoleprov och inga bandage

Nu har jag äntligen höstlov! Det kunde inte komma mer lägligt om jag ska vara ärlig för skolan har dödat mig under de senaste veckorna. Idag gjorde jag och Oskar högskoleprovet för första gången och första mattedelen var svår jävla svår jävel, fast matte är alltid matte så vad hade jag förväntat mig? Andra delen gick däremot bra jävla bra jävel så de va kul. När jag kom hem var jag så trött att jag började tvärgråta i typ 10 minuter, sen åkte jag och mamma till stallet och efter några timmar med världens bästa Krycka så kändes allt bra igen.
 
Vi tog av båda bandagen helt idag. Vi tvättade ingenting eftersom vi vill låta sårskorpan vara ifred nu ett tag och se hur det läker utan bandaget. Han ligger mer än en månad efter med läkningen och vi börjar bli lite ruttna på detta nu alltså, det är meningen att allt skulle vara ihopläkt för 5 veckor sedan. Men förhoppningsvis får vi börja sitta på han och skritta nästa vecka så man får glädjas åt det lilla man får!
 
Juste jag hitta mina halloweenkläder i fredags. Tänkte skriva typ "någon som han gissa vad jag ska va?" men sen insåg jag att det stod på bilden.. Jaja det är en dag imorrn å
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin