Onsdag

Har inte bloggat något i veckan för jag har varit så himla trött. Har typ däckat i soffan så fort jag varit klar i stallet och sedan klivit upp för att kvällsfodra kl 22. Ikväll har vi dock ingen så nu ligger jag i sängen och ska sova. Blir därför bara ett snabbt inlägg.

Idag har jag varit ledig så tog sovmorgon imorse och sedan har jag bara tagit det lugnt. Gjorde klart åt Peppe på eftermiddagen och red honom en stund i ridhuset. Dock var han lite bråkig och ville inte gå från stallet. Men när vi väl kom till ridhuset gick det väl helt okej. Annars har jag inte så mycket mer att skriva just nu. Bloggar mer imorgon om jag inte är allt för trött!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin