Onsdag

Idag har det typ blåst storm hela dagen här i Klippan. Vi har till och med haft strömavbrott två gånger i stallet idag. Men som tur var kom den tillbaka snabbt båda gångerna. Jobbade även själv idag då hon jag jobbar med var ledig. Det blir som alltid lite mer att göra men det gick ganska bra ändå! 

Har bara ridit en häst idag vilket var ganska skönt då jag hade ganska mycket att göra. Lyckades självklart pricka in och rida när det var strömavbrott också så red halva passet i ett halvmörkt ridhus, haha. På eftermiddagen hann jag även börja packa fodret som vi ska ha med till Billdal i helgen, så imorgon är det bara kvar att packa utrustning och bada hästarna som ska tävla! 

Eftersom det blåste så himla mycket idag fick Peppe vila. Får trimma igenom honom lite extra imorgon. Hoppas verkligen att blåsten lagt sig också. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin