På väg till Billdal

Just nu sitter jag i hästbussen på väg till ett tredagars meeting i Billdal med fyra hästar. Första gången jag åker själv så är lite nervös. På dom tidigare tävlingarna har vi varit två men hoppas det går bra ändå. Största nervositeten just nu är att jag har glömt packa något... 

Igår var det en helt vanlig dag. Red först två hästar på jobbet och sedan red jag Peppe på kvällen när jag hade slutat. Red i ridhuset och avslutade med att hoppa ett kryss och en liten oxer som stod i ridhuset. Han skötte sig bra även om han tog i lite mer än vad han behövde, haha. Men han hade inte hoppat sedan i juni så han tyckte nog det var roligt! 

Förra tävlingen i Umeå! 






Kommentarer
Postat av: Bubbe

Det går säkert bra.
Lycka till.

Bubbe

2015-10-09 @ 09:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin