Redan oktober

Igår var jag så trött på kvällen så jag orkade aldrig blogga något. Men min fot är i princip bra nu, jag haltar inget och den är endast lite öm om man trycker på den. Jobbade som vanligt igår iallafall och det gick bra. Red två hästar, en på fältet och sedan en i skogen. Sedan red jag även Peppe en stund på ridbanan. Vågade dock bara skritta honom då jag inte riktigt litar på honom. När jag blir spänd blir han också spänd och då blir inget bra. Får se om jag kanske vågar trava honom lite imorgon! 

Idag har dagen faktiskt rullat på ganska bra. Har ridit två hästar, båda fick gå på fältet och var fina. Ganska nyttigt att rida många olika hästar, behöver dock bli starkare i kroppen. Har för övrigt gått 3 mil sammanlagt idag så är ganska slut i kroppen. Vi har inte kvällsfodringen ikväll så nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig, haha.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin