Snabbt inlägg

Klockan är strax efter 22 och nu ligger jag i sängen och ska sova, blir därför bara ett snabbt inlägg nu. Idag har jag jobbat själv då hon jag jobbar med har varit ledig. Fick dock hjälp med morgon och eftermiddagsmockingen så det var skönt. Annars har allt gått bra förutom att det tar lite längre tid att göra allt när man är själv. Har även ridit tre hästar idag på ridbanan och alla gick bra. Speciellt Hasse som jag red sist, riktigt fin var han! 

Efter jag hade slutat red jag även Peppe en stund. Har alltså ridit fyra hästar sammanlagt idag. Vågade mig på att trava och galoppera lite på Peppe idag men det var inte särskilt mycket. Han är så himla oriden och stel just nu så man får ingen bra känsla när man rider. Men det blir väl förhoppningsvis bättre! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin