Tisdag

Inatt sov jag hos Oskar. Kom hem vid 6.30 för han började jobba 7, så det första jag gjorde var att sova haha. Har feber idag också vilket inte känns så kul eftersom jag inte direkt har tid att inte orka göra saker. Ska äta lite lunch snart och börja röra mig mot stallet. Kryckan har ju gått jutan bandage sedan i lördags och har än så länge (peppar peppar) inte rivit upp såren. Fortsätter det såhär bra så kommer vi kunna börja sitta på honom och skritta i slutet av veckan samt att han kommer kunna gå i vanlig hage. Han kan också ha skor igen så det börjar bli dags att boka in hovslagare! Omg det händer äntligen saker nu...
 
Annars har jag jobbat ganska mycket med UF, skulle behöva plugga lite religion och psykologi men det får vänta. Helt ärligt ser jag inte UF som plugg då det är så himla roligt haha. Men nu måste jag faktiskt börja ta tag i livet tror jag.
 
1.10m i Sundsvall
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin