Återbesök

Idag hade Kryckan "återbesök hos Birger klockan 9. Eller jag vill inte kalla der återbesök riktigt, men vi for dit och böjde samt kollade tänder och vaccinerade när vi ändå höll på. Han var inte det minsta halt, men det hade vi inte väntat oss heller. Han hade en jättejätteliten reaktion för två veckor sen som inte gick att behandla men den var borta nu utan behandling. Men det ÄR inte kotor/knän och det visste vi redan innan då han endast varit halt på böjprov efter ansträngning. Det lutar åt att vi far in och röntgar hans överben som har vuxit och det har även tillkommit ett på höger fram. Båda sitter strax under knäna.

Har inte pratat med mamma för jag for tillbaka till skolan, så jag var bara med på själva böjprovet. Men vi får se hur han ska ridas framöver. Vi ska även ta ett blodprov då han har känts ganska trött när kag ridit den senaste tiden.

Ganska flummigt inlägg men jag är jättetrött och vet knappt vem jag är haha...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin