En väldigt bra dag

Denna dagen har varit perfekt på alla sätt. Vaknade bredvid mannen i mitt liv, vi åkte nästan direkt ner på stan för att köpa kläder till honom. For därefter hem och åkte till min vackra springare och gjorde stallet medans mamma gick en promenad med hom (okej det var faktiskt inte så glamoröst då jag tror jag mockade i 30 minuter, han far runt som en dåre i boxen så ni kan ju föreställa er hur det såg ut). Nu sitter jag i min säng och väntar på att Oskar ska släpa sin röv hit så han kan hjälpa mig med matten. Vi ska nog sova ganska tidigt idag också då jag måste till Kryckan på morgonen imorgon för hans morgonpromenad (mycket morgon i denna meningen).
 
Vår nya bae...
 
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin