Torsdag

Just nu sitter jag i soffan och laddar inför att gå ut och kvällsfodra om cirka 1 timme. Hade dock hellre gått och lagt mig då jag är jättetrött men men. Idag har det iallafall varit en helt vanlig dag i stallet och jag har ridit två stycken hästar. 

Red först en 6-årig valack på fältet. Han är riktigt trevlig att ha och göra med från marken men vi kommer inte alls bra överens vid ridningen. Ingen häst som passar min ridning med andra ord. Men han gick fint vissa stunder iallafall! Sedan red jag Clicken på banan och oj vad jag fick rida. Tror nästan jag var lika svettig som honom när vi var tillbaka i stallet. Men det var kul att rida honom iallafall! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin