Igår och idag

Igår bloggade jag inte av flera anledningar. Vet faktiskt inte riktigt vad som hände men hade jättemycket migrän och kände mig jättestressad och hjärtat slog jättehårt. Fick ställa in bion jag hade tänkt fara på med mina kompisar för jag var helt sönder i huvudet. Oskar kom hit och det var väldigt tur, nu lämnar vi det...
 
Vad gäller Kryckan så mår han bra. Han går 15 minuter två gånger om dagen (mamma brukar åka dit innan jobbet och sen åker vi ut tillsammans efter maten). Det känns viktigt att han får gå två gånger om dagen då han har boxvila och risken för kolik är stor annars, vilket vi är ganska hysteriska över. Men det är inte så himla mycket att säga om Kryckan just nu då han gör samma lika varje dag..
 
Sötkryckan tar nog pris för världens mest uttråkade ponny just nu, och han har bara haft boxvila i knappt två dagar..
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin