Ledig idag

Idag är jag ledig, första gången sedan jag började jobba i tisdags så det känns ganska skönt. Men eftersom jag bor på gården och i princip inte känner någon här nere finns det inte så mycket att göra förutom att slöa framför tvn. Men det var iallafall skönt att inte behöva kliva upp halv 7 eller tidigare. Dock vaknade jag halv 7 ändå men skönt att kunna ligga kvar i sängen iallafall. 

Funderar dock på att följa med Niklas lite senare idag när han ska till Royne Zettermans stall och hoppa några hästar. Kan ju vara kul att se det stället och dessutom har jag inget bättre för mig. Men det blir nog kul! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin