Lördag

Igår orkade jag aldrig blogga något. Var så himla trött på kvällen men hade kvällsfodringen så kunde inte gå och lägga mig tidigt. Somnade iallafall ganska direkt när jag väl kom i säng. Annars var det en relativt lugn dag igår trots att praktikanten var sjuk så det blev mer att göra. Red iallafall tre hästar igår och ingen av dom hade jag ridit tidigare. Två red jag i ridhuset och den tredje hästen reds ut. 

Även idag ska jag rida tre hästar. Roligt men samtidigt lite jobbigt då jag är så himla otränad, haha. Men alla jag ska rida idag är fina att rida så då gör det inte så mycket om man blir lite trött! 

Nu är frukosten snart slut och jag ska bege mig ut mot stallet igen. Gäller att vara effektiv idag då vi har ganska mycket att göra! 

Min kära häst som åker ner hit till Skåne nästa vecka. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin