Mallorca idag

Idag åker jag till Mallorca och är borta i en vecka. Vet inte riktigt hur mycket internet jag kommer att ha så därför har jag förberett lite tidsinställda inlägg så att det inte är helt tomt de dagar Linda inte hinner blogga. Det ska iallafall bli jätteskönt att åka från Sverige en vecka och få liiiiite sommar iallafall. Fick jag välja skulle jag dock ta med Oskar som handbagage för så länge som en vecka har vi aldrig varit ifrån varandra tidigare. Det får gå på något sätt antar jag...
 
Kryckan kommer ha fortsatt boxvila tills hans sjukhage/utebox är klar. Alexander kommer gå promenader med honom två gånger om dagen och Lasse sköter stallet och mat osv. Sen kommer Linnea hem på lördag och tar över en av promenaderna så det blir jättebra!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin