Måndag

Idag kom vi tillbaka till Skåne vid halv 10 tiden på morgonen. Vi stannade och sov 3 timmar i Norrköping och då fick även hästarna gå av lastbilen och komma in i ett par boxar. Det tyckte dom nog var skönt! Vi började köra igen tidigt imorse och var hemma i stallet igen ganska tidigt vilket var skönt. Tycker ändå resan har gått bra trots att dom sista milen var ganska jobbiga när man suttit så länge. Förutom att packat upp alla saker vi hade med oss har jag inte gjort så mycket idag. Vi var så himla många i stallet idag så det kändes mest som om man gick på varandra. 

Peppe fick komma ut i hagen efter lunch och gå där några timmar. Han sprang dock som en tok vissa stunder men det var ju ett nytt ställe för honom så det är väl förståeligt ändå. Dock hoppade han på min fot när jag skulle släppa honom så nu kan jag knappt gå på den. Lite mindre kul. Känns ganska skönt att vara ledig imorgon i och med att jag knappt kan gå. Hoppas dock den blir bra fort och att det inte är något allvarligt. 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin