Tävling i Ljungby

Idag har vi varit iväg till Ljungby och tävlat med Clicken och Cobbe. Knoppade Clicken innan vi åkte och trots att det var länge sedan jag knoppade blev väl knopparna ändå helt okej även fast det inte var dom snyggare jag har gjort. Båda hästarna hoppade iallafall en 145-klass idag och båda var nolla i grunden. Clicken blev tyvärr utesluten i omhoppningen då Niklas hoppade fel hinder men han såg riktigt riktigt fin ut, lite synd. Cobbe däremot vann och även han såg fin ut, speciellt i omhoppningen! 

Imorgon är jag ledig så då ska jag bara vila och ta det lugnt. Det ska bli riktigt skönt faktiskt, särskilt med tanke på vilken träningsvärk jag har i kroppen. 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin