Tisdag

Nu var det ett par dagar sedan sist jag bloggade, med sedan jag kom hem från Spanien har jag i princip inte gjort något alls. Inget som jag kommer ihåg iallafall, haha. Var dock till tandläkaren igår och lagade en visdomstand som jag hade lyckats få hål i, det var dock inte lika hemskt som jag trodde det skulle vara. Men har ju som vant mig vid tandläkaren vid det här laget! Idag rakade jag och pappa Peppe, han hade blivit så himla långhårig så det var nog skönt för honom att bli av med pälsen. Om det blev särskilt snyggt är en annan femma, haha. 
 
Nästa vecka åker jag faktiskt ner till Skåne. Om jag inte lyckas bryta armen (eller något annat) igen vill säga. Ska praktisera hos Niklas Arvidsson i ca 1 månad, det blir säkert kul och lärorikt! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin