Torsdag

Vi som jobbar här har en ledig dag i veckan och idag var hon som jag jobbar med ledig. Klev alltså upp lite tidigare imorse för att hinna klart allt innan kl 8 då vi har frukost. Så 06.15 var jag i stallet och gav morgonhö innan jag började mocka. Som tur var kom det en som jobbar lite extra och hjälpte till hela dagen vilket var riktigt skönt. Annars hade det varit ganska mycket att göra. 

Har ridit två hästar även idag och efter att ha ridit två hästar nu varje dag måste jag faktiskt säga att jag är ganska mör i kroppen. Men båda hästarna skötte bra även om den ena var lite småseg. Var dessutom klar ganska tidigt i stallet idag så jag fick fodra liten tidigare och sluta 20 minuter tidigare. Ikväll sköter även Jenny och Niklas nattfodringen så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin