Trött

Hej på er! Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv/sover och har gjort det ända sedan jag kom in från stallet. Om det inte vore för att vi ska ge hö senare ikväll skulle jag redan gått och lagt mig, haha. 

Idag har vi bara varit två som jobbat i stallet så det har varit lite mer att göra än vanligt men tycker ändå allt har rullat på bra! Som jag skrev tidigare har jag ridit tre hästar idag och alla reds på ridbanan. Hade egentligen tänkt rida en av dom på fältet men det kändes så halt där och då ville jag inte riskera något. Började med att rida ett sto som kallas Ellie, därefter red jag Clicken och sedan avslutade med att rida en hingst som kallas Hasse på eftermiddagen. Alla tre gick bra och kändes fina, även om jag verkligen fick rida när jag red Clicken. Måste nog säga att Hasse och Ellie är några av hästarna jag tycker bäst om här! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin