Väldigt snabbt inlägg

Nu är jag galet trött, så detta blir bara ett väldigt snabbt inlägg om vad som hänt sedan sist. Igår höll jag på att dö av migrän i skolan och såg även att jag hade jättehög feber när jag kom hem, men jag är en krigare så jag åkte ändå ut och mockade och pussade på Kryckan. Han vilar till och med imorgon då han blev vaccinerad i onsdags.

Idag va de skola från 8.20-13.40. Klarade faktiskt hela skoldagen trots att jag inte mådde jättebra, men jag kan inte missa mer i skolan nu haha. For och mockade åt Kryckan som var på väldigt mysigt humör, världens bästa häst är han. På kvällen var jag och Oskar och firade två av mina kompisar som fyllde 18 och 19 år. Men av olika anledningar så for vi hem ganska tidigt. Eller for och for, vi GICK från flurkmark i mörkret längs bilvägen men som tur är så räddade Oskars kusin oss❤️

Vad gäller Kryckan så vet jag inte vad som händer. Vi har fått en remiss till röntgen och han fick tid på evidensia redan på måndag. Jag har så jäääkla dålig magkänsla då jag tror att hans överben har tryckt på gaffelbandet och det är därför han endast har ont efter ansträngning och inte på böjprov. Ni ser ju själva på bilden nedan hur stora överbenen. Den på högern har vuxit fram på två veckor och den på vänstern är verkligen brutalt stor. Ni får verkligen hålla alla tummar ni har för lilla Kryckan, han förtjänar inte detta!!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin