20:e april

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade senast. Anledningen till det är mest för att jag blev så himla besviken på Peppe när vi tävlade för några helger sedan. Han var en riktig bitch och dummade sig inne på banan vid både in och utgången. Jag gjorde allt jag kunde men det räckte inte för han bara tvärstannade vid utgången och ställde sig på bakbenen. Har kämpat så mycket med honom och tydligen har det inte gett något resultat så jag blev väldigt less. Var väldigt nära att jag ville ge upp och sälja honom faktiskt, kändes inte alls kul att vi i princip är tillbaka på ruta ett igen.
 
Efter tävlingen fick han vila i lite mer än en vecka då inte hade något motivation till att rida honom samt att jag blev sjuk. Nu har jag iallafall ridit honom varje dag i snart en vecka. Hittills har han skött sig bra och just nu håller jag på att prova mig fram med lite olika bett då han blir så himla tung i munnen. Red på ett scorrier bett och det kändes hyggligt faktiskt. Ska prova det imorgon när jag rider också. Idag var ridhuset inte ledigt så han fick gå i skrittmaskinen i ca 40 minuter (i stormen dessutom). 
 
Just nu sitter jag och tar det lite lugnt och laddar upp inför jobb ikväll. Börjar 14.30 och slutar 00, ganska segt men börjar vänja mig mer och mer med att jobba kväll. 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin