Halvdåligt ridpass

Idag klev jag upp ganska tidigt och var i stallet starx efter klockan 9. Trimmade Peppe en stund i ridhuset idag och det gick väl inte dåligt egentligen men känslan var inte på topp. Han tog inget riktigt stöd på bettet och när han inte gör det glappar jag lätt med tyglarna, han tar ju inget bättre stöd då direkt. Han är så himla svår för antingen biter han fast i bettet och blir väldigt tung i handen eller så tar han inget stöd på bettet alls. Red på scorrier bettet idag också men det kändes nästan bättre i förrgår än idag faktiskt. 
 
Sen att min energi tog slut efter att bara travat fram honom gjorde inte saken bättre. Blev så himla trött i kroppen så jag orkade knappt hålla i tyglarna utan att dom glappade. Eftersom jag knappt orkade rida ordentligt gav jag mig efter att ha försökt jobba honom lite i galoppen och lät honom istället galoppera runt spåret ett par varv. 
 
När jag kom hem från stallet var planen först att fara ut och springa men jag var så himla trött i kroppen och särskilt i benen så den planen strök jag ganska snabbt. Är fortfaranade lika trött i kroppen trots att jag har vilat i ca 2 timmar så det lär bli en lång och seg kväll på jobbet ikväll. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin