Hoppträning idag

I helgen har jag inte haft någon tid över till att blogga. Direkt efter att jag hade ridit i fredags åkte jag till Mattias och jag har varit med han hela helgen. Peppe var iallafall hyggligt fin när jag red honom i fredags och han skötte sig bra. Jag vände sida på scorrier bettet så det blev snällare och det kändes faktiskt lite bättre då. Får se om jag använder det på träningen idag eller om jag tar något annat. Hur som helst var det väldigt lugnt i ridhuset i fredags och jag hade hela för mig själv så det var skönt. 
 
Idag är det som sagt hoppträning som gäller och det verkar som om den kanske kan vara ute då ridhuset är bokat. Är egentligen inte jättetaggad på det då jag inte ridit honom utomhus sedan oktober. Har en känsla av att han kommer vara mer eller mindre galen, men får helt enkelt hoppas på att han håller sig i skinnet. Men men, det är inte säkert att det är uteträning. Får väl se när vi kommer till stallet helt enkelt. 
 
 



Kommentarer
Postat av: Ewelina

Roligt med hoppträning :D

2016-04-24 @ 13:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin