Tisdag

Vet inte om jag har nämt det men den här veckan har jag teorivecka. Det betyder alltså att jag börjar klockan 8 istället för 05.48, väldigt skönt måste jag säga. Slutade kring 15-tiden idag och då åkte jag direkt till stallet så jag skulle hinna rida Peppe innan ridhuset blev bokat för hoppträningar. Hann iallafall rida ca 30-40 minuter innan det började byggas fram hinder. Förutom att han var lite småseg och bet fast i ena sidan av bettet var han ganska fin och skötte sig bra. Dock blev han lite spänd när det började byggas hinder så avslutade ridpasset då. Peppar peppar så har han faktiskt skött sig ett bra tag nu. 
 
Nu ikväll har vi varit och maskat honom, han har blivit så himla långhårig och ful i pälsen så vi tog ett maskprov på honom i söndags. Det visade sig att han hade mask så nu ikväll var vi dit en sväng och maskade honom, vi kände att det var lika bra att maksa honom så fort som möjligt så det blev två svängar till stallet idag. Imorgon får han vila på grund av avmaskningen! 
 
Gammal bild.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin