Tomt

Här var det himla tomt haha. beundrar ändå att det är så många som fortfarande går in och kollar, för det kommer typ ett inlägg varannan vecka. Märker att Linda har ungefär lika mycket tagg till bloggen som jag har för tillfället. Men jag har ändå inget speciellt att säga, det enda jag gör är rida, plugga, springa och vara med Lukas. Jag var hos han i helgen och han har varit här större delen av denna veckan. Imorgon är det fredag och då ska han vara här hela helgen, längtar i sinnes för jag hatar att sova själv numera..
 
Kryckan sköter sig bättre nu iallafall. Har tränat för Anna och då gick det riktigt bra, då visade han knappt problemet. Anna har också börjat rida Kryckan 1-2 gånger i veckan, och det är inte dåligt att ha sin tränare som medryttare för bättre än så kan det ju inte bli! Igår var det markarbetesträning i Stöcke och den gick ju mindre bra så att säga, fick travhoppa ett räcke på 65 cm fram och tillbaka för han bara studsade så fort han såg hindret så det var omöjligt att få honom att koncentrera sig. Det är därför han ska gå 80 cm istället för 1 meter på banträningen i Stöcke nästa vecka, jag vill nämligen bara kunna styra runt honom i utbildningssyfte kan man säga. Något betydligt roligare är att min lillasyster ska rida honom i 30 cm klassen, hon rider honom jättejättebra och målet är att hon ska kunna rida en LD på honom i slutet av året!
 
Lite bilder från den senaste tiden, och ja, jag har klackar på sista bilden hahah.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin