Trött

I torsdags hoppade Kryckan en pay & jump, 80 cm och han var felfri. Vera hoppade 30 cm några timmar tidigare och även dom var felfria, det gick vääääldigt fort stundvis men hon lyckades hinna styra på alla hinder och höll i sig hela vägen in i mål. Detta är en bra början med andra ord! Till min klass var han egentligen väldigt lugn, även om han tittade på mycket utanför banan. Det gick väldigt fort även där men det gör det alltid när hindrena är lägre för då bromsar han inget alls själv. Roligt tyckte han att det var iallafall!
 
På fredagen åkte jag med Lukas hem, vi tog det bara lugnt och kollade gossip girl (som vanligt) och somnade tidigt. På lördagen åkte vi till mig i stan för då var det 50-dagars fest för att fira att det endast är 50 dagar till studenten. Vill inte ens kommentera den kvällen förutom att förfesten var lite väl bra, nu lämnar vi det.
 
Idag hade jag träning 14.00, trött? Oja. Men det gick faktiskt väldigt bra, även om Kryckan är lite all over the place som han alltid är på gruppträningar, så hoppade han bra. Vi började med en väldigt krävande styrkeserie som han gjorde jättebra när han lugnat ner sig och inte hade för brottom in i den. Sen hoppade vi en liten bana på en meter med mycket relaterade linjer. Det svåra är vägen fram till hindret då han ibland börjar sparka och det blir svårt att se avstånd, men han hoppade allt jag styrde på och hade inte ner några bommar så jag är nöjd med honom! Något som var mindre roligt var att vi fick soppatorsk påväg från träningen när vi stannade på hööks för att köpa skor till han, känslan när det står "räckvidd 0 km" och man befinner sig längs norra länken med endast ett körfält...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin