22 augusti

Nu är det snart dags för mig att släpa mig till jobbet igen, sitter bara och försöker vakna till lite grann då jag preics har sovit 2 timmar. Det var riktigt skönt och jag hade gärna sovit hela natten trots att jag klev upp vid 14-tiden idag. Igår (eller idag kanske man säger) gick det ganska segt att jobba, större delen av natten gick ganska bra men jag var inte superpigg i slutet om man säger så. Det var riktigt skönt när vi slutade imorse och jag äntligen kunde åka hem och sova. Den första natten brukar dock alltid vara värst då man inte riktigt har ställt om sig så jag hoppas den här natten går lite bättre!  
 
Förutom att legat i sängen halva dagen idag så har vi också varit förbi och hälsat på Peppe på betet. Jag passade även på att ta med systemkameran för att se om den fortfarande fungerade, jag har nämligen inte använt den något sedan 2014, haha. Men den verkade fungera som den skulle iallafall så det var bra. Ska försöka att fota lite oftare!
 
Här är några bilder från idag:
 
 



Kommentarer
Postat av: Amanda & ridtravaren Lilleman

Gullig :) Lycka till på jobbet.

2016-08-23 @ 16:14:53
URL: http://bagheeraomalley.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin