Äntligen helg!

Nattveckan på jobbet är äntligen över och nu dröjer det 4 veckor innan nästa gång. Det ska bli riktigt skönt att slippa jobba natt på några veckor för jag var så otroligt sliten och trött dom sista nätterna. Nu har jag iallafall sovit några timmar och även hunnit med att se något avsnitt av Glee, den serien är ju lite smårolig ändå! 
 
Nu är planerna att åka till hippo och spåna upp Peppes box då tanken är att vi ska ta hem honom på söndag. Skönt att ha det klart och inte behöva göra det på söndag! Jag ska även åka förbi Hööks en sväng och köpa lite saker. Peppe skulle behöva en ny grimma och jag tänkte kolla efter ett par nya ridbyxor, får se vad dom har helt enkelt! 
 
Ha en bra fredag, så hörs vi senare!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin